Ons verhaal

Welkom!

Bij Pauw met strik vind je kwalitatieve en verantwoorde kinderkleding die op zoek gaat naar een tweede leven. Pauw met strik verkoopt enkel kleding die geproduceerd werd op een verantwoorde manier voor mens en milieu. Ook de op en top Belgische merken dragen we in ons hart. Naast tweedehands kinderkleding kan je bij ons duurzaam nieuwe outletkleding vinden van merken zoals Play-Up, GRO, Onnolulu en ba*ba!

Neem alvast een kijkje op onze merkenlijst. Hierin staat beschreven wat deze merken zo verantwoord maakt. Zou je graag nog andere merken tussen deze lijst zien staan? Laat het ons dan weten, wij gaan voor je na of ze al dan niet een plekje verdienen op deze webshop. 

Wil je zelf ook je steentje bijdragen aan een verantwoord circulair systeem? Neem dan een kijkje in onze webshop of snuister eens tussen de vele kinderkleren die bij jou thuis misschien stof liggen te vangen. Je kan er een ander kind gelukkig mee maken. Niet alleen dat ander kindje zal blij zijn, maar ook jouw portemonnee geniet mee. 
Achter deze webshop zitten een heel gewone mama en papa met een groot hart voor mens, dier en natuur.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten, we helpen je met veel plezier verder.

 
Verzot op verantwoord tweedehands en duurzaam nieuw!

Groetjes
Matthias & Fiona

Foto: Lieselot Van Maelzaeke

  • Gratis levering vanaf € 50,-

  • Transparantie

  • Tweedehands baby- en kinderkleding

  • Kwalitatief & verantwoord