Goed doel

Je kan ervoor kiezen om de kleding die niet op de webshop werd geplaatst en/of niet werd verkocht te schenken aan het goede doel.

Pauw met strik werkt hiervoor samen met Kledingpunt, een een initiatief van PolarisCare. Dit als reactie op schrijnende verhalen van armoede, zowel in de pers als binnen onze eigen professionele- en privewereld. Ze zamelen via kledingpunten over gans België kledij in voor kinderen die leven in armoede en rekenen hiervoor op Zorgpartners en Vrijwilligers.

Vrijwilligers zorgen voor het verzamelen en herverdelen.
Zorgpartners kunnen vanuit een acute nood die zij zien zorgen dat de gemaakte boxen bij de juiste kinderen terechtkomen.

Zorgverleners maar ook scholen, ziekenhuizen, ocmw’s of andere organisaties zijn die actief zijn in de “eerste lijn” kunnen een zorgpartner zijn. Vanuit hun positie houden zij immers de vinger aan de pols en kunnen zij, ad hoc, heel concrete problemen detecteren.

Neem zeker eens een kijkje op hun website, want of je nu kiest voor Pauw met strik of niet, ze kunnen jouw kleertjes zeker en vast gebruiken! 

  • Gratis levering vanaf € 50,-

  • Transparantie

  • Tweedehands baby- en kinderkleding

  • Kwalitatief & verantwoord