Miniman & Floriane

Miniman is een exclusief webmerk van de Kidiliz groep. Baby’s en kinderen tot 12 jaar oud kunnen genieten van comfortabele en moderne kleding die de trends van elk seizoen volgen. 

Floriane is de exclusieve meisjeslijn van Mininan die een verfijnd assortiment biedt aan meisjes vanaf de geboorte tot 12 jaar. Floriane past bij elke gelegenheid. Zowel voor op school als voor op een feest.

Beide merken maken deel uit van de Franse Kidiliz groep. Kidiliz verbiedt zijn merken onder andere om dierenbont te gaan gebruiken. Dit akkoord is heel goed nieuws. Niet alleen voor de dieren die worden opgesloten en mishandeld om vervolgens op barbaarse manieren (bijvoorbeeld elektrocutie) te worden geslacht, maar ook voor iedereen die dierenbont zou dragen. Het dragen van dierenbont houdt namelijk ernstige gezondheidsrisico’s in. Dierenbont bevat naast kankerverwekkende stoffen ook etholxylaten, die de productie van hormonen en voortplantingsorganen kunnen verstoren.

P, A. (2019, 5 maart). Kidiliz dit non à la fourrure animale | Actualités. PETA France. https://www.petafrance.com/actualites/kidiliz-dit-non-a-la-fourrure-animale/

Fabricants - Miniman Shop. (z.d.). Miniman. Geraadpleegd op 19 april 2021, van https://www.miniman.fr/fabricants
 

  • Gratis levering vanaf € 50,-

  • Transparantie

  • Tweedehands baby- en kinderkleding

  • Kwalitatief & verantwoord