MIMI & LULA

MIMI & LULA werd in 2017 opgericht door twee mama's die op zoek gingen naar leuke accessoires voor hun eigen frivole mini ladies. 
Of het nu gaat om verkleden, feesten, spelen of gewoon een schooldag, de kleurrijke clips, speelse elastiekjes en eigenzinnig gevormde tassen van MIMI & LULA zullen altijd charmeren, verbazen en verrassen. Met het ene oog op kwaliteit en een andere (vette) knipoog op plezier maken, kun je altijd op hen rekenen om bij elk meisje een brutale glimlach op het gezicht te toveren. 

Mimi en Lula focust zich niet alleen op het creëren van sprankelende spulletjes voor de kleine mensen van de wereld, ze zorgen ook voor de planeet die ze zullen erven.

"Vanaf de eerste dag zijn we ons altijd bewust geweest van onze ecologische voetafdruk en streven we er voortdurend naar om te blijven leren en beslissingen te nemen die in het belang zijn van onze planeet en de mensen die haar thuis noemen. We zijn voortdurend op zoek naar duurzamere manieren waarop we onze producten kunnen maken, vervoeren en verpakken."

  • Gratis levering vanaf € 50,-

  • Transparantie

  • Tweedehands baby- en kinderkleding

  • Kwalitatief & verantwoord