STAPELKORTING!

-20% vanaf 2 stuks - code: STAPEL20

-30% vanaf 5 stuks - code: STAPEL30

Imps en Elfs

Noppies is een Nederlands merk dat al 20 jaar ervaring heeft in het ontwerpen van zwangerschaps- en kinderkleding. De functionele collecties kenmerken zich door zachte, comfortabele en duurzame materialen. Noppies biedt kinderkleding aan van maat 44 tot maat 152. De uitgesproken prints en eigenzinnige pasvorm geven de verschillende collecties een uniek karakter. Ieder kind moet immers zichzelf kunnen zijn.

Sinds kort ging Noppies de samenwerking aan met Imps en Elfs. Nog meer Dutch design en duurzaamheid komt het merk alleen maar ten goede. 

Noppies besteedt niet alleen aandacht aan ontwerp, maar ook aan een zo duurzaam mogelijk productieproces. De focus ligt op eerlijke werkomstandigheden en een groeiend aandeel duurzame materialen in hun fashion items.

“We willen we onze impact verkleinen en het milieu zo min mogelijk belasten.”

Noppies.com. (z.d.). Over - Over. Noppies. Geraadpleegd op 2 maart 2021, van https://www.noppies.com/nl-be/over-noppies/
Noppies.com. (z.d.-a). IMPS&ELFS collectie online bij. Noppies. Geraadpleegd op 2 maart 2021, van https://www.noppies.com/nl-nl/imps-elfs/

  • Gratis levering vanaf € 50,-

  • Transparantie

  • Outlet kinderkleding aan -50% van de originele prijs of minder!

  • Kwalitatief & verantwoord